Information kring Covid-19

En guide för en säkrare vistelse på Skifix

Vi värnar om våra kunder och vill ta vårt ansvar som butik genom att begränsa smittspridning så gott vi kan. Därför har vi nu satt ihop denna guide för hur ni kan göra er och andras vistelse på Skifix säkrare. 

1. När ni först anländer till butiken ber vi att endast 1 familjemedlem går in och hämtar kölapp, övriga väntar i bilen. Avläs situationen, är kötiden lång eller är det mycket folk i butiken, så kan man vänta i bilen ett tag. Alla kunder uppmanas sprita händerna i automaten vid kölapparna, före och efter besök.

2. När det väl är er tur att få hjälp vill vi att endast dem som skall få utrustning befinner sig inne i butiken, ifall personen är minderårig kan en målsman vara närvarande, men även målsmannen bör hålla avstånd. Personalen i butiken har full koll och kommer att hjälpa barnet att få rätt utrustning. 

3. När ni fått hjälp med att välja utrustning och personalen monterar diverse skidor ber vi er att vänta vid kassan, alternativt ta en kik i butiken. Viktigt att man fortsätter att hålla minst 2m avstånd till andra kunder. Barnen kan även vänta i bilen under denna tid.

4. När det är dags att betala så ser vi helst att endast den som skall göra betalning samt signering av kontrakt befinner sig vid kassan. Övriga familjemedlemmar kan tex ta med utrustningen till bilen. Även i kassan håller vi avstånd.

Tidbokning och bussgods

Ifall du befinner dig i riskgrupp, är smittad eller känner dig osäker kring ett besök på Skifix så går det alltid att beställa utrustning via vårt hyrformulär och webshop. Utrustningen plockar vi ihop och skickar till dig smidigt via bussgods. 

Hade du velat se utrustningen eller har fler funderingar så går det att ringa in till butiken så kan vi lösa utrustning via facetime/samtal.

Det går även bra att boka butiken för att få ett säkert besök för hela din familj.
Tider finns tillgängliga:
Tis: 9-12
Ons: 9-12
Tors: 9-12

Mvh Oss på Skifix


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.