Butik


Utforska Skifix Resa Genom Tid: En Historisk Resa Sedan 60-talet

Skifix resa började som en passionerad satsning i slutet av 60-talet, där vårt primära fokus var att montera stålkanter och tjära skidor. Under mitten av 80-talet tog vi ett stort steg framåt genom att expandera våra tjänster till att inkludera uthyrning, främst för försvarsmakten. Men mot 90-talet utökade vi ytterligare vår uthyrning, särskilt med fokus på barnskidor. Denna strävan för att erbjuda kvalitetsutrustning och tjänster fortsatte att växa och blomstra genom åren.

Skifix Idag: En Av Sveriges Främsta Skiduthyrare

Idag står Skifix som en av Sveriges mest framstående skiduthyrare, och vårt rykte sträcker sig från Ystad till Kiruna. Vi har etablerat oss som en pålitlig leverantör av skidutrustning och relaterade tjänster, och vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vad som driver oss framåt.

Butiken: Vi har allt du behöver till dom allra minsta tillbehören

Vår fysiska butik finns allt du behöver från skidor och tillbehör till dom allra minsta tillbehören. Här finner du ett brett sortiment av skidor, pjäxor, skidhjälmar, goggles och en mängd små detaljer som kompletterar din skidupplevelse. Vår fullt utrustade skidverkstad bemannas av skicklig personal som behärskar alla aspekter av underhåll, service, montering och reparation. Vi erbjuder även snabb slipning och vallning av skidor och snowboards på vardagar, medan lördagar är reserverade för inlämning och hämtning.

Specialanpassning av Pjäxor: Bootfitting Expertis

Vi tar stolthet i vår dagliga strävan efter att skapa den mest bekväma skidupplevelsen för våra kunder. Vårt team är specialiserat på bootfitting, där vi skräddarsyr och anpassar pjäxor för att säkerställa optimal passform och komfort.

Testa Innan Du Köper: Prova Våra Testskidor i Butiken

För att säkerställa att du gör det bästa valet erbjuder vi möjligheten att testa vissa skidor vi säljer i butiken. Detta ger dig chansen att känna på produkterna innan du tar det avgörande beslutet.

Webbutiken: Högprioriterad Personlig Service

Vår webbutik, drivs av samma passionerade team som arbetar i butiken, strävar efter att erbjuda en hög nivå av personlig service. Vi är här för att göra din online-shopping lika givande och informativ som din upplevelse i butiken.

Så välkommen in till Skifix – där passionen för skidåkning möter kvalitet och service. Vi ser fram emot att vara din följeslagare på alla dina äventyr i backarna!
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.