Jobba hos oss

Skifix i Boden söker nya butikssäljare

 

Är du en glad och trevlig person som motiveras av att ge marknadens bästa service & har god erfarenhet av skidor, butiksförsäljning och kassaarbete? Då är detta en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning
Skifix i Boden söker nu butikssäljare med start från 15 september. Du kommer i huvudsak att arbeta i butiken vilket innebär att hjälpa våra kunder, kassaarbete, skidhantering. Som butikssäljare är det viktigt att du en driven och ambitiös person, samt att du är social, då du är ansiktet utåt mot våra kunder.

Vem är du?
Vi söker en skidintresserad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Du trivs med att arbeta i en butik där det händer mycket och du förväntas bidra med din positiva personlighet. Du ska ha god erfarenhet av butiksförsäljning där du skapar bra kundrelationer och har vana av att stå i kassan. Det är meriterande om du har kunskaper inom skidbranschen och de produkter vi säljer och hyr ut.

Vad erbjuder Skifix?
Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med en företagskultur som ser till personlig utveckling & kvalitetsfokus. Du erbjuds en roll i en spännande verksamhet. Tjänsten är en säsonganställning på heltid.
Vi söker även extra personal för kvällar och helger.

Ansök redan idag urvalet sker löpande.

Ansök skickas till info@skifix.com

För mer information ring Niklas 0921-108 17